Hladne predjedi
Caprese solata z dimljenimi račjimi prsmi in pesto kremo
Carpaccio hobotnice z gelom iz citrusov in svežim črnim tartufom
Tople predjedi
Domači ravioli s pistacijevo kremo in romanesco cvetačo
Glavne mesne jedi – Secondi piatti
Telečja zarebrnica na kremi sladkega krompirja s sotiranim stročjim fižolom in zelenjavnim narastkom
Telečja krača za dve osebi s krompirjem in zelenjavo
Zorjena tomahawk zarebrnica z opečeno zelenjavo
Florentinska zarebrnica z opečeno zelenjavo
Zorjena irska kostata z opečeno zelenjavo
Glavne ribje jedi
Ribja plošča za dve osebi iz pečice z zapečenim krompirjem in zelenjavo
Tunin steak z bučkino kremo in ocvrtim mladim krompirjem
Solatni krožniki
Solatni krožnik z opečenim piščančjim filejem in cezar prelivom
Solatni krožnik z opečenimi gamberi v krompirjevem ovoju guacamole prelivom
Sladice – Dessert
Jagodne milefoglie
Tiramisu