Aktualna sezonska ponudba jedi

Poletni krožniki

Poletni krožniki

Hladne predjedi

Caprese solata z dimljenimi račjimi prsmi in pesto kremo  
Carpaccio hobotnice z gelom iz citrusov in svežim črnim tartufom

Tople predjedi

Domači ravioli s pistacijevo kremo in romanesco cvetačo

Glavne mesne  jedi – Secondi piatti

Telečja zarebrnica na kremi sladkega krompirja s sotiranim stročjim fižolom in zelenjavnim narastkom
Telečja krača za dve osebi s krompirjem in zelenjavo
Zorjena tomahawk zarebrnica z opečeno zelenjavo
Florentinska zarebrnica z opečeno zelenjavo
Zorjena irska kostata  z opečeno zelenjavo

Glavne ribje jedi

Ribja plošča za dve osebi iz pečice  z zapečenim krompirjem in zelenjavo
Tunin steak z bučkino kremo in ocvrtim mladim krompirjem

Solatni krožniki

Solatni krožnik z opečenim piščančjim filejem in cezar prelivom
Solatni krožnik z opečenimi gamberi v krompirjevem ovoju guacamole prelivom

Sladice – Dessert

Jagodne milefoglie
Tiramisu