Menu

Menu

La Trattoria pri hrastu, che tocca il vostro cuore con orgoglio e tradizione, è un tesoro di gusti con spirito da carrettiere.

Hladne predjedi
Juhe
Tople predjedi
Glavne jedi
Priloge
Ribje jedi
Za naše najmlajše
Siri
Sladice
Hladne predjedi
Hladne predjedi - Gostilna pri HrastuHladne predjedi - Gostilna pri HrastuHladne predjedi - Gostilna pri HrastuHladne predjedi - Gostilna pri HrastuHladne predjedi - Gostilna pri Hrastu

Vipavski krožnik / Cigojev pršut, šalam, panceta, lardo in  mladi sir kmetije Hubjani

Goveji karpačo / staran sir, vložen topinambur in gorčični preliv

Tatarski biftek za 2 osebi

Hladen ribji krožnik / škampov koktajl, gamberi na nabodalu in hobotnica

Dimljen ribji krožnik / prekajena tuna, losos in mečarica

Tartar iz tune sashimi / redkvica, gorčična semena, mikrozelenje in sveži tartuf

Juhe
Juhe - Gostilna pri HrastuJuhe - Gostilna pri HrastuJuhe - Gostilna pri HrastuJuhe - Gostilna pri Hrastu

Domača goveja juha s fritati

Hišna gobova juha v krušni skledi

Tople predjedi
Tople predjedi - Gostilna pri HrastuTople predjedi - Gostilna pri HrastuTople predjedi - Gostilna pri HrastuTople predjedi - Gostilna pri HrastuTople predjedi - Gostilna pri HrastuTople predjedi - Gostilna pri Hrastu

Njoki z domačim golažem

Domači rezanci z finim jurčkovim ragujem

Mantekirana kremna rižota s škampi

Bavette z mešanimi školjkami na belo

Istrski fuži s črnim tartufom

Domači ravioli s hobotnico

Glavne jedi
Glavne jedi - Gostilna pri HrastuGlavne jedi - Gostilna pri HrastuGlavne jedi - Gostilna pri HrastuGlavne jedi - Gostilna pri Hrastu

Biftek z črnim tartufom in domačim štrukljem

Pečena svinjska ribica po kraško

Ocvrt  file purana nadevan s pršutom in sirom - Cordon bleu 

Počasi kuhana telečja lička / bela polenta, korenčkova krema in pečeno korenje

 

Jedi z vulkanskega žara

Gurmanska  plošča za eno osebo  

Gurmanska plošča za dve osebi

Čevapčiči z opečenim krompirjem in zelenjavo

Biftek na žaru nadevan z dimljeno skuto

Tagliata irske govedi na rukoli s češnjevim paradižnikom 

Irski fiorentinec  ali kostata s solnim cvetom 

Priloge

Tenstan krompir

Opečena polenta

Zelenjava na žaru

Sezonska solata

Ribje jedi
Ribje predjedi - Gostilna pri HrastuRibje predjedi - Gostilna pri Hrastu

Lignji polnjeni s šunko in sirom z maslenim krompirjem

Lignji na žaru z maslenim krompirjem

Ocvrti lignji in ocvrt krompir

Brancin ali orada na žaru z maslenim krompirjem

Pečen file brancina z maslenim krompirjem

Lovke velike hobotnice  na žaru z krompirjem in zelenjavo

Romb ali brancin v pečici

Jadranska divja riba

Škampi na žaru ali  v buzari

Ribja plošča ( za 2 osebi 

Za naše najmlajše

Nodi menu
Otroški dunajski zrezek, pomfri krompir in kinder  jajček

Panda menu
Domači njoki z ragujem in kinder  jajček

Siri
Siri - Gostilna pri HrastuSiri - Gostilna pri Hrastu

Staran tolminski sir s kmetije Čadrg

Sirova plošča

Sladice
Sladice - Gostilna pri HrastuSladice - Gostilna pri HrastuSladice - Gostilna pri HrastuSladice - Gostilna pri Hrastu

Čokoladni sufle z malinovim sorbetom in peno bele čokolade

Hišni kobariški štruklji na hruškovi čežani

Vroči gozdni sadeži s sladoledom in smetano

Smetanova strjenka z gozdnimi sadeži

Domači jabolčni zavitek z vanilijevim sladoledom

Gostilna pri hrastu